keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Kaasolle punaista!

Mulla on kuukauden päästä tulossa häät, missä oon kaasona, ja vaatteet on vielä hankkimatta, jaiks! :) Viimeistään ensi viikolla asia pitäisi nyt hoitaa, ja oonkin netissä katsellu tyylisuuntaa aika paljon... Väri olisi punainen, joko niin että punainen mekko ja esim mustat asusteet, tai sitten esimerkiksi ihan musta mekko punaisilla kengillä ja laukulla.. :) Tässä olisikin vähän vaihtoehtoja, mielipiteitä olisi kiva kuulla ja lisää ehdotuksiakin mielihyvin! ;)) Täähän käy siis aika hyvin myös pikkujoulu-postauksesta! :D
Kaikki kuvat on otettu netistä, suurin osa bubbleroom, lisäksi ainekin dinsko, andiamo, h&m, lindex, nelly, boozt, ellos, ostox. :)
En yhtään tiiä onko noi tyylillisesti yhteensopivia, tai tarpeeksi juhlavia tai mitään, eikä noi kaikki edies oo mun tyylisiä, mutta ei oo koko punainen värikään mun juttu niin että uutta kohti vaan! :D Koitin vaan löytää edes vähän esimerkkejä minkä tyyppistä voisi hankkia, kuitenkin mennään varmaan ihan kaupoista etsimään niin siellä saattaa olla eri valikoimatkin kun netissä.. :) Mitkä on parhaita? :)) Please, help me! ;)

3 kommenttia:

 1. Oi, ihania!
  Mun mielestä punainen mekko ja mustat asusteet (mustilla asusteilla voi olla jatkossa enemmän käyttöä)!
  En kyllä osaa sanoa mikä noista ihanuuksista on suosikkini, ehkä toi mikä ei ole kenenkään mallin päällä (yksi olkaiminen).
  -sisko-

  VastaaPoista
 2. Oletteko kuulleet uskomuksesta tai sanonnasta tai mikä lie, että naisella, joka pukeutuu häihin punaiseen, on ollut (vai on edelleen...?) suhde sulhaseen, jonka haluaa näin saattaa myös morsiamen ja samalla koko muun väen tietoon?

  VastaaPoista
 3. Haha toi oli kyl paras :D En ole kuullut ikinä ja mulla tosiaan oli sit punanen mekko niin ainekin mulla oli tilaisuus todistaa tuo vääräksi ;) En nimittäin kyseistä sulhasta ole aikuisena nähnyt kuin pari kertaa morsiamensa seurassa ja kaiken kukkuraksi tuo sulhanen on oma sukulaiseni, että se siitä suhteen julkistamisesta ;D

  VastaaPoista

Piristä päivääni - jätä kommentti! :)