keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Rakkaustossut ja vähän muuta :)

Tänään on tapahtunu monia aika kivoja asioita, oon tosi ilonen! :D

En jaksanut kökkiä koko ajan himassa kipeenä, joten vähän aikaa sitten lähettiin koiran ja neidin kanssa lenkille.. Olin ajatellu et mentäis käväsee leikkipuistossa vähän keinumassa, mut neitipä päätti mielummin nukkua rattaissa :D En jaksanu kuitenkaa heti takas kotiin tulla, joten kierrettiin sit pitkä lenkki, vähän liian pitkä näin kipeenä, on meinaa paljon huonompi olo nyt, no oli se kuitenki kivaa olla ulkona.. :)
Yhellä tiellä oli varmaan jokaisen pihan "portilla" joko ihan vaan korissa tai sitten valmiiks pussitettuina omenoita. :) Aika hyvä idea, ei tarvii ainekaan varkaisiin ruveta.. :D En tosin viittiny napata kun tän yhen kuvan, kun yks tuli just ottaa niitä omenoita ihan innoissaa, niin en viittiny olla siinä tiellä koiran ja rattaiden kanssa, kun en ite noita ees ottanu..

Sitten tilasin tossa Onnellinen päivä!-blogin Annalta, tuolta Tossulasta ihanat tossut ja ne tuli tänään! :) Oon ihan innoissani, nää on täydelliset, kannatti tilata, kiitos vielä Anna! :D Nää todellakin piristi täällä sairastelun keskellä..
Lisäks huusin huuto.netistä neidille pari ihanaa juttua, oon niistäkin tosi tosi onnellinen, mut niistä lisää sit kun ne joskus saapuu.. :)

Mut nyt täytyy mennä syömään ja lepäämään, jos ehtis vielä vähän ennen kun neiti herää, olo ei nimittäin ole hyvä..

- Johanna

Ps. haaleilen josko pääsis vaikka huomenna vähän shoppailemaan, vaikka niitä must-juttuja, mistä kerroin aikasemmin, mutta saa nyt nähä..! :D

2 kommenttia:

  1. Kiva kun tykkäsit tossuista! Voi kun täälläkin joku jakelis ilmaisia omppuja, tekis mieli leipoa piirakka! Onneksi mennään viikonloppuna anoppilaan ja siellä on kuulemma niitä ihan törkeesti :)

    VastaaPoista
  2. Todellakin tykkäsin, just suunnittelen uusien tossujen tilaamista, mut ehkäpä odottelen miten siinä arvonnassa käy, vaikken mä mitään ikinä voitakkaa..! :D Mä en kyl itseasias ees ottanu niitä omenoita.. ;)

    VastaaPoista

Piristä päivääni - jätä kommentti! :)