maanantai 29. marraskuuta 2010

Ostoksia

Viime aikoina en oo hirveästi ostellu mitään, ja jos oonki ni ne on enimmäkseen ollu lahjoja, nyt on ollu paljon synttäreitä ym.. Mistään noista en oo muistanu ottaa kuvia, mutta tässä muutama juttu, mitkä ainekin muistan ostaneeni viime aikoina.. :)
Helsingissä ollessa en nyt ostanu kun tosiaan muutaman jutun, ja niistäkin osa oli taas vaarilaan jätettäviä, mutta noi kaks sulosta kirjaa pääty meille! :) Rakastan noita nalle puh- kirjan magneetteja, ja neitikin tykkää kovasti leikkiä niillä..
Sit tollanen pieni räsymatto, oli pakko ostaa koska mul tuli ihan mieleen meiän olkkari tosta, meillä on meinaan aika pinkki/viininpuna voittosta tällä hetkellä.. :D Tosin toi nyt ehkä on vähän liian pieni olkkariin, mutta kyllä mä tolle vielä käyttöä keksin, laitan vaikka keittiöön joulumatos tms! :)
Muutama viiko sitten olin Me and I- kutsuilla ja sieltä sit tilasin neidille tollasen pipon, se ei tossa kuvassa näy, mutta on siis sellanen ylipitkä tai mikskä niitä nyt sanotaan :D ja sit noi sukat itseasias tilattiin siskon kans puoliks, se oli sellanen kolmen paketti ja niist kaks meni siskon pojille.. :) Noi on neidille viel ihan liian isot, mut ehkä ne jo ens vuonna saa käyttön sit..
Ja itelle tollanen me&i sudenkorento-tunika, en oo vieläkään päättäny että tykkäänkö mä oikeesti siitä ja sopiiks se mulle ym, en oo siis kertaakaan viel käyttäny enkä tiiä käytänkö hirveesti, mut en oo myöskään jaksanu palauttaa.. :D Semmosia tällä kertaa, mitäs tykkäsitte? :)

- Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni - jätä kommentti! :)