torstai 6. tammikuuta 2011

Unelmat toteen :D

No okei, voi olla että toi otsikko on vähän liioteltu, mutta ei kyllä paljon, nimittäin osa mun monen vuoden haaveista kävi eilen toteen! :) Sain IKEAsta, tai siis maksoin kyllä ite mutta mun äiti ja sen mies kävi ne hakemassa ja noin :D, tollasen ihanan ja isoimman "laatikkohyllyn" Oon niin rakastunu tohon, että kannatti haaveilla monta vuotta, nyt se mahtuu ja oli "ylimäärästä" rahaa.. :D Sitä siis järkkäilin eilen, mutta luulen että toi järjestys ym, tulee muuttumaan vielä useesti.. :P Samalla pistin koko olkkarin järjestyksen uusiks, ja yhtäkkiä oonki ihan innoissani tästä kämpästä (ekaa kertaa)! :D Tää näyttää isommalta ja niin kotosalta/kutsuvalta, en kylläkään vielä oo tottunu esim tohon hyllyyn, aina kun nään sen ni tulee vähän olo että missä mä oon,, ;)

Nää kuvat vaan on ihan sairaan huonoja..?! :(
Sitten tein tollasen oman nurkkauksen mihin oon nyt ihan palavasti rakastunu! :D Nojatuoli, lamppu, torkkupeittoja ym, ikkuna ja käsityö- ja lehtikorit! :) Tosin esim toi lehtikori pitäis viel siivoo/käydä läpi..
Makkariin meni sit meiän vanha kirjahylly neidin "vaatekaapiks" tykkään siitä tosi paljon noin, hankin vaan siihen vielä koreja ym.. :) Ja päästiin sit samalla kahesta lipastosta eroon (toinen makkarista, toinen olkkarista), muutenkin makkarissakin muuttu, no, oikeestaan kaikki vaihto paikkaa.. :D Mutta vielä pitäis käydä paaaljon lisää kamoja läpi / heittää pois..

Ja sitten, viimeisenä, muttei vähäisimpänä, uus sänky, myöskin pitkään ollu mun haave, tollanen "rautanen sohvasänky" :) MUTTA kuten kuvasta näkyy, se ei oo nyt päässy vielä ihan tarkotukseensa, koska noi oli ottanut vahingossa sälepohjan väärän kokosena.. :( :D En siis saanu sänkyä viel käyttöön, mut nyt on pakko sit itekki mennä IKEAan ja käydä vaihtamassa toi.. ;) Onneks patja sentään oli oikee ni sain sen käyttöön ja nukuin sen päällä lattialla.. :) Laitanpa siis joskus kuvaa sängystä sitten ku se on ihan sänky ja noin. :)
Mitäs ootte mieltä? :)

- Johanna

4 kommenttia:

  1. Kiitos, mäkin tykkään ihan hirveesti (jos ei jo selvinny :D) <3

    VastaaPoista
  2. Toi nojatuolinurkkauskin näyttää kivalta :) Mäkin haluisin jonkun tommosen nojatuolin mun huoneeseen mut ei oikein oo tilaa :S

    VastaaPoista
  3. Joo, mä oon aina tykänny tollasist nojatuoli/löhöily-paikoista :) Toi nojatuoli on itseasias ainki 25vuotta vanha, kuulu meiän vanhempien sohvaryhmään ja sit ku hankittiin uudet sohvat ni toi yks nojatuoli jätettii mun ja siskon huoneeseen, ja sit ku muutin omaa kämppää ni toi on siitä saakka kulkenu mun mukana (kulkee niin kauan kunnes menee ihan puhki :D) ekaa kämppää ei ees mahtunu muuta sohvaa tms kun toi.. ;)

    VastaaPoista

Piristä päivääni - jätä kommentti! :)