lauantai 23. lokakuuta 2010

Hamahelmii ja kyselyy

Jo toinen postaus tänään, mä oon liekeissä! :D No, tää kai tarkottaa, että mulla ei oo lauantaisin mitään elämää.. ;) Oon kuitenkin saanu himassa tehtyä kaikkea, pessy tiskejä ja pyykkejä, laittanu osan leluista ja lastenkirjoista pois, koska haluun et niitä on vaan muutama, sellasia vähän parempia, ja se mun on pitäny tehä jo pitkään! Oon siis tosi ilonen näistä mitä oon saanu aikaan, ja tiietäänpä mitä neiti toivoo joulupukilta, nimittäin legoja, palikoita, autoja (joo mulla on tyttö mut se rakastaa autoja! :D).. Että näin. :)

Sitten tein kokeilumielessä pari hamahelmi-juttua lisää, muffini, tai cupcake niinku sanotaan ;D, ja Hello Kitty :D Ei nyt vältämättä ihan näköisiä tullut, mutta tää olikin kokeilu.. Noista teen luultavasti magneetit.
Joo, ja sitten tein muuten äskön tohon sivupalkkiin tollasen kyselyn, koska jotenkin tuntuu, että ei tätä blogia enää käy kukaan lukemassa, eikä kommenttejakaan oo tullu aikoihin, masentavaa.. :( :D Että vastatkaapa kaikki vaan, niin tiietään sitten vähän mikä teitä kiinnostaa! :) Toki kommentti-boxiinki saa laittaa toivetta jos haluis, että me postattais jostain tietystä, mutta antakaapa kuulua itsestänne jotain jooko, etten nyt ihan blogi-masennukseen vaivu!? ;D


Tykkään eniten lukea postauksia:
ostoksista
ruuista/leipomuksista
käsitöistä
kirjoista
himotuksista
arjesta/yleisesti elämästä
kaikesta sekasin :)
You may select multiple answers.
  Näytä tulokset
Ääniä tähän mennessä: 0
Äänestyspäiviä jäljellä: 18

 - Johanna

Ps. Jos teillä on ideoita mitä kokeilisin seuraavaks hamahelmistä, niin kertokaa toki! :)

4 kommenttia:

  1. Käyn kyllä lukemassa aina kun uusi päivitys näkyy lukemieni blgien listassa! Mutta myönnän, että olen ihan hirrrveän laiska kommentoimaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö tykkäisi teidän jutuista. Jatkakaapa siis samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja niistä hama-helmistä. Olen itse vasta applikoinut elefantin puseroon, joka on vielä bloggaamatta. Joten millainen olisi sinun versiosi ronsusta? :D

    VastaaPoista
  3. Oih, no tota täytyy kyllä yrittää kokeilla, kiitti vinkistä! ;) Mitenköhän onnistuu.. :D

    VastaaPoista

Piristä päivääni - jätä kommentti! :)