tiistai 19. lokakuuta 2010

Ne mustikkamuffinit, ja pala arkea..

Moikkamoi! :)
Kerroinki jo aikasemmin että meille oli tulossa viikonlopun aikana sekä yövieraita, että ihan muuten vaan vieraita, ja kerroin myös, että mustikkamuffineja aioin leipoa..  No ne tuli leivottua, ihan ok niistä tuli, vaikka taikina oli mitättömän pieni ja ei ne muffinit noussu kunnolla sellasiks pullukoiks (varmaan just siks että niihin vuokiin riitti sitä taikinaa vaan ihan vähän) ja mun suuhun ne maistu iha pikkasen liikaa kardemummalle, ja oli ehkä pikkasen kuivia.. :D Haha mikä valitus, no kyllä niitäki meni ihan, ja muut tais tykätä, mutta seuraavalla kerralla teen jotain muuta ja jos noita joskus teen niin muokkailen vähän ohjetta.. ;) Lisäks tein vielä mun rakkauspitsaa, elikkä ihan vaan jauhelihamaustekurkku- ihanuutta, yksinkertasta ja aina hyvää!
 Eilen olin hoitamassa siskon poikia vähän aikaa, ja lähin kaikkien kolmen kanssa ulos, meillä oli ihana kunnon tutkimusretki siellä kirpeessä syyssäässä! Olin ite kyllä hyvin innokkaana mukana hyppimässä kohti puunoksia, ja kirjottelemassa hiekkaan ja kaakattamassa sorsille, jotka piiritti meiät, ym! ;D Oli siis tosi kivaa, tykkään just tommosesta, pienistä jutuista saa seikkailun, mutta oma neiti on vielä sen verran pieni, ettei se kauheen mukana vielä tommosissa osaa olla..
Tänään sitten ollaan oltu vähän myös liikenteessä, mutta enimmäkseen kotona, ollaan nauretu neidin kanssa kippurassa ja touhuttu kaikkea, oon myös saanu vähän touhuttua kotihommia neidin unien aikaan, paluu arkeen siis ja tuntuu oikein kivalta nyt.. Mutta nyt nautiskelen tässä ihanasta iltapalasta - tuoreista sämpylöistä (ei kylläkään ite tehdyistä) ja leipäjuustosta, nami nami! :D Sitten nukkumaan, hyvät yöt! :)

- Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni - jätä kommentti! :)