perjantai 22. lokakuuta 2010

Hanskat, kortit, sydän ja auto :D

Aivan älyttömän mielikuvituksellinen toi mun otsikko! ;) Ei vaan nyt kykene mihinkään kivaan (niinku en yleensäkkää).. :)

Mutta. Tällä viikolla oon ostanu pari juttuu, ja tehny pari juttuu.. :D Ekaks ostin hanskat neidille, niitä oon metsästäny jo aika kauan kun ei oo lapaset enää riittäny, mutta on ollut sairaan vaikeeta löytää tarpeeks pienikokosia ja vetoketjullisia hanskoja! Lopulta noi löyty sit JesperJuniorista vai mikälie kauppa, Jonathanit noi on ja ihan hyvät, ei vaan mitkään maailman kauneimmat, mutta passaa, ainekin nyt alkuun.. ;) Noikin on itseasias viel pienempää kokoo, kun mitkä neidin ikäsillä pitäis olla, mutta kun tolla on niin pikkaraiset kädet..! :D
Sit toinen ostos oli aika turha, mut oli pakko ostaa, kun Lidlissä oli 5 ihanaa isoo korttii kuorineen, vaan euron! :D Nää ei kyllä varmaan korteiks päädy vaan ihan seinälle tms.. ;)
Sit yks päivä tein ihan vaan huvinvuoks, syksyn piristykseks, siskolle hamahelmistä tälläsen laukkukorun/avaimenperän.. :D Ei siitä nyt mikään kauheen hieno tai erikoinen tullu, mut eikö se ajatus oo tärkein..? ;)
Ja tän autoavaimenperän tein kans hamahelmistä, mun alle kouluikäselle serkulle, jolla on synttärit, lisäks sit luultavasti vaan karkkia tms, se saa niin paljon muiltakin lahjoja.. :)
Mitäs tykkäätte? :) Ja hei sori noi huonot kuvat, once again.. :/ Mutta hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)


- Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni - jätä kommentti! :)