perjantai 24. joulukuuta 2010

Enää yks luukku! :)

Oltiin tosiaan neidin kanssa Helsingissä maanantaista keskiviikkoon, ja mähän olin eniten odottanu sitä että pääsen taas keskustaan ja nauttimaan joulufiiliksestä ja kauniista talvisesta lempparikaupungistani, mutta lopulta kävikin niin etten käyny kertaakaan keskustassa..! :( :P No mutta oli silti kiva reissu; käytiin maanantaina ikeassa ja jumbossa, tiistaina käytii kaverin kanssa kiinalaisessa syömässä (oli muuten eka ravintola missä yritin syöttää neitiä ja sieltä ei löytynyt pikkulusikoita ollenkaan! :D) ja illalla kävin ilman neitiä itiksessä kaverin kanssa nopeasti shoppaamassa vikat lahjat, keskiviikkona kävin vielä serkkujen kanssa Raxissa syömässä.. :) Ja sit tultiinkin eilen tosiaan takas himaan.. Tänään ollaan sit käyty kaupassa ja vähän touhuttu, huomenna jouluaatto! :D Sitten vaan ihan rauhallista menoa, aamulla käydään siskolla riisipuurolla ja saunomassa, ja sit tullaan tänne laittamaan ruokaa ja noin.. :)

Laitan tähän kuvitukseks paketteja (siis niitä paketoituja! :P) vaikka isosta osasta unohdin ottaa kuvia (esim Hesariin kääräistyistä lahjoista :D), mä en todellakaan oo mikään hyvä paketoimaan siis, päinvastoin, mutta tänä vuonna koitin kuitenkin tehdä lahjoista ees vähän spesiaalimpeja kuin perus kuviolliseen joululahjapaperiin käärittyjä, suurimpaan osaan leikkasin jouluisista lehdistä kuvia ym.. Sain muuten vähän inspistä Kaitaliinalta, kiitos (vaikka eihän noista läheskään niin hienoja tullut!)! ;) Ai että, vikassa kuvassa on meille tulevia lahjoja laitettu jo vähän kasaan, siitä se jännittävä joulun fiilis vasta tuleekin! :DKalenterissa enää yks luukku aukaisematta! :D Oikein ihanaa, rentouttavaa ja rauhallista joulua teille kaikille! :)

- Johanna

2 kommenttia:

  1. Hihii! Tää oli kyllä hauska, ja että oli vielä löytynyt niitä ihan samoja kuviakin! Olikohan nekin Kodin Kuvalehdestä? Tai sitten se oli vaan joku mainos, en muista itse enää yhtään. Kauniita paketteja on onnekkaat saaneet.:)

    VastaaPoista
  2. Haha, joo, noi kuvat oli muistaakseni koti ja keittiö-lehdestä.. :) oon kyl ihan tyytyväinen että jaksoin tänä vuonna tehä jotain vähän erilaisempaa ja ihan kivoja noista tulikin, mutta ei mitään erityisen hienoja.. :D Että ehkä ens vuonna koitan vaan ettiä jotain tosi ihania papereita ja naruja ja mennä niillä.. ;)

    VastaaPoista

Piristä päivääni - jätä kommentti! :)