lauantai 11. joulukuuta 2010

Omin käsin

Mihin tää aika katoaa? Hirveesti on taas ollut ajatuksena blogata (ajatuksen tasolle on kyllä jäänyt moni muukin asia), mutta aina vaan on niin kiire (?). Tai sitten kun on hetki aikaa, niin ottaa mielummin kupin glögiä, vaaleaa tietenkin ja pari fazerin sinistä ja uppoutuu hyvään kirjaan tai lehteen.

Oon kuitenkin oikeasti ollut aika tuottelias viime aikoina. Ommellut, neulonut ja virkannut.

Ompelin ystäväni kanssa jo aikaa sitten pari "meikkipussia" ja kukkaron, niistä ei ikävä kyllä ole kuvia kun kerkesin ne jo pistämään paketteihin. Eli ei niistä sen enempää, kun ei kerran ole mitä esitellä. Sen verran sanon kuitenkin, että oli ilo ommella kun oli hyvä opettaja vieressä -kerrankin onnistuin!

Samaisen ystävän kanssa tein nämä ihanat joulusukat. Ohje oli muistaakseni jostain Tilda -kirjasta, josta ystäväni kyllä hieman muokkaili kaavaa.Innostuin neulomaankin pitkästä aikaa, kun uusimmassa Suuri Käsityö -lehdessä oli pipon ja kaulaliinan ohjeet, suurilla puikolla ja paksulla langalla. Ihanan nopeaa.
Muokkasin ohjetta, sillä tein asusteet kummitytölleni, joka on vasta kolmen vanha.
Lankana Novitan Crystal.


(Mallina pikku-suklaaposki, joka ei tahtonut pysyä paikallaan)

Sitten olen aloittanut ikuisuusprojektin. Se ei vielä ole kestänyt ikuisuutta, mutta se todennäköisesti tulee kestämään. Nimittäin isoäidinneliöiden virkkaamisen. Lopputuloksena ehkä peitto. No, siitä lisää kun työ on valmis. Virkkaaminen on kivaa!Semmoista tällä kertaa. Nyt villasukat jalkaan ja glögiä juomaan.

-maria-

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja ja ihana pieni suklaaposki! :) Vähän kiva et osaat nyt noita isoäidinneliöitä ni mä pääsen sun oppiin alottamaan ikuisuusprojektin! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Joo, todellakin, niitä on kiva virkata!

    VastaaPoista

Piristä päivääni - jätä kommentti! :)