keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Postia Annalta :)

Tää viikko ollaan oltu neidin kanssa molemmat tosi kipeitä, himassa vaan pikaisia koiran ulkoilutuksia ja kauppareissua lukuunottamatta.. Yöt on ollu aika kauheita, ja tän jälkeen perusarki tuntuu varmaan taas hetken tosi hienolta.. :) Mutta joo, täällä me sairastellaan ja onneks postissa saapui jotain piristystä! :) Tilasin taas Annalta parit tossut ja ne siis tuli maanantaina, toisista tossuista en nyt laita kuvaa koska ne menee pakettiin ja haluan siis pitää ne yllärinä (mut voin sanoo et tosi ihanat!).. :D Toiset tuli neidille, pikku söpöset! Aavistuksen on ehkä liian napakat, mutta toisaalta ainekin omat tossut on venyny käytössä, joten ehkäpä nääkin, ja, nää nyt voi aina antaa sit eteenpäin jollekkin toiselle vauvalle siten kun ei neiti voi enää käyttää.. :) (Älkää välittäkö muuten kun jouduin noiden valotuksien ja kontrastien kanssa vähän säätää, että näkyis ees vähän noi tosst ja muut! :D)
Anna oli myös pistänyt yllärin mulle mukaan, niin sulonen, toi mun piti heti pistää koristamaan kotiasua ja pirstämään mieltä! :D Kiitos taas hirmusesti Anna! :)
Käytiin myös tällä kertaa kaupassa Lidlissä, koska ajatuksena oli ostaa sieltä pari juttua, ja kerranki löyty oikeesti ne mitä olin lehdestä kattonut! :) Eli pastellivärit itselle (pitkäaikainen haave, no eihän noi nyt varmaa sieltä laadukkaimmasta päästä, mutta eipä ollu hintaakaan! :D) ja sukkikset neidille (toiset ollu jo käytössä)..

Ja viimeiseksi vielä jouluasu neidille minkä ostin viime viikolla! :) Sulonen, eikö? Tossa kuvassa nyt noi valotukset ja muut menee niin ettei nää, että noissa sukkiksissa on siis sellaset peppuröyhelöt, ja mekon otin tarkotuksella perjaatteessa yhden koon liian pienen, kun neiti ei vielä kävele niin on helpompi liikkua ilman hirveetä laahusta :D Ja näkyy noi röyhelötkin sitten.. ;)

Oikein ihanaa joulukuun viidettätoista kaikille! :)

- Johanna

Ps. Muistakaa viedä kortit postiin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni - jätä kommentti! :)